Sănătate

Dezinteres privind stagiile de practică ale studenților la medicină

Studenții Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București sunt nemulțumiți din cauza lipsei de interes a instituției de a le pune la dispoziție materialele necesare în spitale, pentru stagiile de practică.

În Spitalul Clinic de Urgență Sf. Pantelimon, la secția de ortopedie, unde prof. dr. Ștefan Cristea le predă stagiul de ortopedie studenților anului 4 al Facultății de Medicină Generală, nu se ocupă nimeni de aprovizionarea cu necesarul pentru practica studenților. Aceștia se plâng de faptul că sunt nevoiți să-și procure singuri materialele necesare, spitalul neoferindu-le nici măcar tifon.

“A trebuit, acum câteva zile să cumpăr pansamente gipsate pentru lucrarea practică unde învățăm să punem ghips. Nici măcar nu am primit informația corectă cu privire la locul de unde ar trebui să cumpărăm”, a declarat pentru hyperflash.ro un student.

Text: Irina Aanicăi, Eduard Bucșan și Robert Pahome

Foto:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top