Texte și Protexte

Deputat invitat afară dintr-o emisiune televizată după ce a refuzat să se bălăcărească în direct

15 IUN Deputatul Ioan Decent, în vârstă de 34 de ani, aflat la primul mandat în camera inferioară a Parlamentului României și de asemenea președintele Comisiei de Bune Maniere și Spirit Civic a Camerei Deputaților a fost dat afară de la emisiunea Contract cu Absurdul după ce acesta a refuzat să răspundă cu aceeași monedă injuriilor adresate de către moderatorul emisiunii, Bălosu Falimente.

„Păi el crede că poate să vină la emisiunea mea și să dea dovadă de atâta bun simț… Dar cine se crede, președintele Comisiei de Bune Maniere? Eu am acționat după codul de auto-reglementare al televiziunii noastre” a comentat domnul Falimente după ce deputatul Decent a părăsit studioul.

„Am fost invitat în emisiune și știam la ce să mă aștept. Dar am încercat să-i conving pe oamenii de la acel post de televiziune că se poate să fii insultat fără a fi obligat să răspunzi la fel” ne-a declarat domnul deputat Decent.

Ca urmare a unei plângeri depuse de Avocatul Tribunului, sau Martorii lui Vadim cum se mai numește instituția, Consiliul Național al Desăvârșirii Abuzurilor l-a acuzat pe domnul Decent de săvârșirea infracțiunii de întoarcere de obraz și instigare la non-violență, acțiuni care se pedepsesc, în cazul unui funcționar public, cu interzicerea aparițiilor publice pe toată durata mandatului.

„Foarte bine. Asta înseamnă o justiție care funcționează. Păi unde s-a crezut acest deputat, la vreun post de televiziune din Franța sau unde?” a ținut să completeze Bălosu Falimente.

Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top