Texte și Protexte

Tu ce faci cu oamenii care te ţin în loc?

Tu ce faci cu oamenii care te ţin în loc? Încă îi ţii lângă tine? Hmm… Nu mai bine le cumperi un bilet de tren doar dus, cât mai departe de tine? Zău aşa! Nu îţi oferă nicio perspectivă, iar dacă tu ai deja una vor avea grijă să o îngroape cât mai adânc. Menirea acestor persoane este aceea de a-ţi spune că nu se poate, că nu vei reuşi nici în 1000 de ani să fii peste medie.
Tu nu vei ajunge veci pururi acolo unde ţi-ai propus la început de drum. Tu nu eşti cu nimic mai special decât toată adunătura din care fac parte aceşti oameni. Tu nu poţi. Eşti o persoană care se plafonează…de lene de obicei.

Pe bune? Niciun strop de determinare nu există în tine? Ţi-au supt şi ultimul strop de dorinţă a unei reuşite, precum vampirii sângele?
Aloo!! Cu tine vorbesc!!! Pune mâna şi fă ceva cu viaţa ta. Începe prin a da cu tine de pământ, dacă nu merge cu vorba bună. Dacă stai şi zaci în banalul de zi cu zi, nu o să vină nimeni să îţi bată la uşă să îţi ofere un vis gata împlinit. O să prinzi mucegai precum brânza fracezilor, dar ghici ce…nu o să devii nobil nici în 7 vieţi.

Ridică-te şi urmează-ţi planul. Nu mai amâna. Ceea ce trebuie să se întâmple se va întâmpla oricum. Timpul nu îţi va rezolva conflictele interioare, doar le va amâna.
Reproşează-ţi ce ai de reproşat şi pune mâna şi lucrează la visul tău. Garantez pentru faptul că din cer nu pică nimic. Niciodată.

P.S.: Dacă nu merge treaba cu datul de pâmănt, încearcă poate merge cu pereţii.

 

 

sursa foto: youtube.com

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top