Comunicate de presă

Decathlon te provoacă la mers sportiv

Decathlon nu reprezintă doar un nume de companie, ci însumează cele 20 de mărci proprii care inovează sportul, făcându-l accesibil tuturor. Ca și în celelalte țări, în Decathlon Romania suntem uniți de o cultură organizațională puternică și unică, susținută de valorile noastre: vitalitatea și responsabilitatea, față de oameni și față de mediul înconjurător.
Pe data de 24 iunie, Decathlon alături de partenerii de la Urban, te invită să participi la evenimentul “Fii ECO în pași de mers sportiv”. Evenimentul are loc în intervalul 09.00-11.00, punctul de plecare, respectiv sosire fiind intrarea de la Gradina Zoologică, Pădurea Băneasa.
Dorința și ideea de a face sportul accesibil tuturor, sunt cele doua principii care stau la baza DECATHLON și au dat naștere acestei acțiuni. Ținta noastră este să îi facem pe oameni să înțeleagă raportul sport-sănătate, într-un mediu înconjurător curat și sănătos.
În mersul sportiv, exista o mișcare specifică a piciorului, structurată pe trei etape: mișcarea de așezare a călcâiului pe sol, urmată de plasarea întregii lungimi a tălpii pe sol, până la propulsarea realizată cu ajutorul degetului mare. Astfel, vei avea nevoie de o încălțăminte creată special pentru a ușura aceste mișcări în timpul ședinței de mers sportiv.
Pentru acest sport, recomandăm marca Newfeel, marcă care poartă în sine ideea de redescoperire a unor senzații plăcute, prin intermediul sportului, mai exact al mersului sportiv. Pentru ca beneficiile acestuia să fie garantate, Newfeel își propune să asigure fiecărui participant de mers sportiv confortul de care are nevoie, prin: echipament sportiv adaptat pentru fiecare ritm, fiecare viteza și tip de practică. Newfeel pune pe primul loc plăcerea practicării mersului sportiv, oferind flexibilitate, confort și respirabilitate!
Activitatea de mers sportiv se va combina cu o campanie de ecologizare, prin care dorim să atragem atenția practicării sportului într-un mediu sănătos și curat. Pădurea Băneasa este locația unde ne dorim să cunoaștem împreună, beneficiile mersului sportiv, practicat în cadrul unui mediu înconjurător curat.
Mulțumim partenerilor de la Urban, pentru sprijinul și implicarea în acest eveniment!
Vă așteptăm în număr cât mai mare!
Echipa Decathlon

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top