Comunicate de presă

Comunicat de presă: Decathlon te invită la Trocathlon

Pasionații de sport sunt așteptați în perioada 20 octombrie – 12 noiembrie 2017 să cumpere sau să-și vândă echipamentele sportive aflate în stare buna, în cadrul celui mai mare târg de articole sportive second-hand din Romania-Trocathlon. Târgul se desfășoară la nivel național în toate magazinele Decathlon din Romania, unul dintre principalii retaileri în domeniul produselor pentru sport. Decathlon este un partener sportiv activ pentru toți cei care aleg sa integreze mișcarea în stilul lor de viață și își propune să facă sportul accesibil tuturor, oferind prețuri mici permanent pentru produse de calitate.

Prin Trocathlon, Decathlon vine și mai aproape de clienții care își doresc prețuri mici, propunând produse second hand pe care clienții pasionați le pot pune la vânzare sau le pot cumpăra, fie pentru că își doresc să descopere un sport fără să investească mult, fie pentru că, din grija pentru mediu, își doresc să reutilizeze sau să dea șansa altor clienți să o facă. Foarte avantajați sunt și părinții, care pot vinde echipamentul sportiv al copiilor, rămas mic și îl pot valorifica pentru unul nou. 

Participarea este gratuită la târgul Trocathlon și toți participanții vor beneficia de consilierea permanentă a angajaților Decathlon. Vestea bună este că sunt acceptate articolele sportive de la diverși producători, nu doar cele achiziționate din magazinele Decathlon, care sunt în stare buna de funcționare.

Produsele vor fi prezente atât în magazinul fizic, cât și în catalogul online trocathlon.ro, acest lucru reprezentând o serie de beneficii pentru participanții la târg:
• Produsele vor fi gestionate și adăugate gratuit în catalogul online al târgului Decathlon.
• Cumpărătorii vor putea verifica dacă anumite produse sunt în stoc, economisind astfel timpul de deplasare până la magazin.
• Cumpărătorii din alte orașe vor putea cere livrarea produselor dorite contactând magazinul. Livrarea produselor se va face însa contra cost, catalogul fiind numai un mijloc de prezentare a produselor depozitate și nu un mijloc de comanda online în acest moment.
• Vânzătorii își vor vinde mult mai rapid produsele, prin procesul online, și pot împărtăși produsele lor din catalog pe rețelele de socializare printr-un singur click.

Dacă nu se vând, produsele pot fi luate înapoi sau pot fi donate de către magazin unei asociații caritabile.

Cei care își vor vinde produsele în cadrul târgului, vor primi un voucher echivalent cu prețul de vânzare (stabilit de proprietarul echipamentului sportiv) cu ajutorul căruia se va putea achiziționa un produs nou, marca Decathlon. Cu voucherul primit, va putea fi acoperită întreaga sau o parte din valoarea produsului nou dorit . Voucherul va fi valabil 6 luni și poate fi utilizat de mai multe ori, până la epuizarea sumei.

Avantajați sunt și clienții care cumpără produsele de la Trocathlon! Aceștia beneficiază nu numai de prețuri foarte mici, dar și de consiliere de specialitate la cumpărarea lor. Achiziționarea produselor se face la prețul cerut de vânzător, fără niciun comision. În plus, pentru ca siguranța clienților este ceea ce diferențiază acest târg unic de alți competitori de pe piața de second-hand, aceștia beneficiază de o revizie gratuita! Cei care dețin un card de fidelitate Decathlon vor beneficia de o revizie gratuită, valabilă timp de un an de la cumpărarea produselor Trocathlon, numai pentru schiuri și biciclete.

Decathlon organizează de doua ori pe an târgul Trocathlon destinat expunerii de articole și echipamente sportive utilizate și vânzării acestora, și este deja permanent în doua din magazinele Decathlon: Craiova și Sibiu.

Mai multe detalii despre targ și regulamentul acestuia sunt disponibile la adresa: http://www.decathlon.ro/c/84-trocathlon  

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top