Externe

Ungaria interzice accesul camioanelor de peste 7,5 tone

De Ziua Națională, Ungaria va interzice, de marți seara până miercuri seara, accesul în țară a camioanelor de peste 7,5 tone. Anul trecut, după reluarea traficului greu, la punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad, coloanele de TIR-uri s-au întins pe mai mulți kilometri, transmite corespondentul Mediafax

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Mihaela Leș, transmite într-un comunicat emis marți, 14 martie, că autoritățile de frontieră maghiare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, prin Punctul de Contact Comun Cenad, că marți de la ora 23.00 (ora României) până miercuri la 23.00 (ora României), pe teritoriul Ungariei, va fi restricționată circulația tuturor autovehiculelor cu o capacitate ce depășește 7,5 tone.

Restricțiile nu se vor aplica și autoturismelor și traficului de călători, acestea desfășurându-se în condiții normale.

Autoritățile maghiare recomandă șoferilor de camioane să aștepte în parcări reluarea circulației prin Ungaria și atrag atenția că după reluarea circulației vor exista aglomerări mari în punctul de trecere a Frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad.

Sursă foto: GiurgiuNews

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top