Social

Accident rutier de tip carambol, pe drumul dintre Craiova și Filiași

Două persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, luni după-amiază, după ce un accident rutier de tip carambol s-a produs la ieșirea din Craiova, pe raza localității Beharca. În accident au fost implicate opt autoturisme și un tir, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj.

Cauza accidentului ar fi fost vizibilitatea redusă cauzată de fumul dens al unui incendiu care s-a declanșat în zona respectivă, pe o suprafață de 5-6 hectare de vegetație uscată, precum și nepăstrarea distanței regulamentare între autoturisme.

„Avem o solicitare de intervenţie la un accident rutier cu mai multe autoturisme implicate. Sunt, potrivit primelor informaţii, două victime, dar uşor rănite. A fost semnalat fum dens provenit de la un incendiu la vegetaţia uscată”, a declarat Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt al ISU Dolj, citată de Mediafax.

“În urma verificărilor la faţa locului, echipajul de pompieri a deconectat bornele de la acumulatorii autoturismelor. Două persoane care acuzau dureri la picior, claviculă şi mandibulă au fost transportate la UPU”, a precizat purtătorul de cuvînt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă, conform Agerpres.

Sursa Photo Sursa Photo

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top