Sport

Daum, antrenament inovativ înaintea meciului cu Kazahstan. Tricolorii au parte de o atmosferă excelentă în cantonament (FOTO)

România va întâlni, marți seara, naționala Kazahstanului, în etapa a treia a preliminariilor Campionatului Mondial din Rusia.

După ce în prima etapă, tricolorii au remizat, 1-1, cu Muntenegru, tactica ofensivă promisă de Daum în partida cu Armenia a dat roade.

România i-a învins cu 5-0 pe armeni și și-a luat avânt în drumul spre Mondial.

Selecționerul Daum a inovat antrenamentele. Este pentru prima dată când tricolorii sunt puși să se îmbrățișeze în timpul pregătirii.

57f4c2ec95f9cff1439bb1d9 Foto: DigiSport.ro

Pentru că asta nu-i tot, înaintea meciului cu Kazahstan, Daum a trecut la o formulă mai agresivă. I-a pus pe băieți să se îmbrâncească, să arate agresivitate și putere.

766242-antre4b43-b95c8 Foto: Sportul.com

În plus, cum gradele din Hazahstan nu sunt deloc prietenoase, selecționerul a decis să conducă antrenamentul într-o sală imensă din interiorul hotelului. Aceștia au efectuat exerciții de stretching, anunță frf.ro.

1 Foto: frf.ro

Kazahstan-România se joacă marți, de la ora 19.00, în etapa a treia din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia.

Tot în aceeași grupă Danemarca va întâlni Muntenegru, în timp ce Polonia va primi vizita Armeniei.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top