Sport

Kazahstan – România, 0-0, în preliminariile Campionatului Mondial

România a remizat, miercuri seara, în deplasarea din Kazahstan, scor 0-0, pe un teren greu de jucat și cu arbitraj dubios.

Vremea nu a fost nici ea prea prietenoasă, termometrul indicând 1 grad la ora meciului, însă organizatorii au montat ventilatoare cu aer cald pentru ca în interiorul arenei temperatura să ajungă la 10 grade.

rezumat-kazahstan-romania_1200x799-840x500

Tricolorii și-au epuizat toste golurile în partida cu Armenia, se pare, meciul cu Kazahstan terminându-se cu o remiză albă.

Elevii lui Daum au început bine, preluând controlul partidei, totul în zadar însă, kazahii apărându-se excelent.

În actul secund, gazdele au echilibrat jocul, iar cea mai mare ocazie a tricolorilor a fost pe final de meci când Bogdan Stancu a centrat de pe partea stângă în careu, portarul kazahilor ratând intervenția, însă Gabi Enache nu a reușit să introducă mingea în poartă după ce a alunecat.

Au fost și probleme în lotul României după ce Dragoș Grigore a ieșit de pe teren accidentat, urmat de Alexandru Chipciu. Și Săpunaru s-a accidentat în partida de miercuri, însă veștile bune sunt doar pentru doi dintre ei.

Potrivit DigiSport, Grigore și Săpunaru au șanse mari să revină în următorul meci, cel cu Polonia, în timp ce în cazul lui Chipciu lucrurile nu sunt la fel de bune. Fostul stelist va trebui să stea pe tușă aproximativ o lună pentru a se recupera.

Tot în grupa României, Muntenegru a bătut în Danemarca cu 1-0, în timp ce Polonia a învins pe teren propriu Armania după ce Lewandowski a marcat golul victoriei în minutele de prelungire ale meciului.

După primele trei etape din preliminariile Campionatului Mondial, România se află pe locul 3 cu cinci puncte. Muntenegru este lider cu șapte puncte, la egalitate cu Polonia, următorul nostru adversar.

Danemarca se situează pe poziția a patra cu trei puncte, urmată de Kazahstan cu unul mai puțin. Armania este ultima fără niciun punct.

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top