STUDENTIE

Dan Tăpălagă se alătură proiectului ,,Seratele Jurnalistice”


Editorul coordonator al Hotnews.ro a acceptat invitația de participare la Seratele Jurnalistice. Acesta va fi prezent, miercuri, 20 aprilie, de la ora 18, la sediul Centrului pentru Jurnalism Independent pentru a discuta cu studenții la Jurnalism despre rigorile acestei meserii și „capcanele” care-i așteaptă.

Dan Tapalagă este licențiat în Jurnalism, la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. A debutat ca jurnalist la Radio România Actualități în 1997, fiind apoi redactor la Radio Europa Liberă și BBC (1998-2002). A condus departamentul politic la Evenimentul zilei (2002-2004), a fost redactor-șef adjunct la Cotidianul (2004-2006) și șeful secției politice la România liberă. Timp de un, an a fost director de dezvoltare editorială la Ziua de Cluj. Din 2007, este editor coordonator la site-ul HotNews.ro.

evz.ro

Sursă evz.ro

Seratele Jurnalistice sunt un proiect început în anul 2014 care a reușit să aducă, alături de tineri jurnaliști, studenți sau absolvenți de jurnalism și cadre universitare, jurnaliști cunoscuți și oameni de presă care au dezbătut teme de actualitate despre realitățile media, accesul în instituțiile de presă și rigorile profesiei de gazetar.

Realizate, în parteneriat, de Centrul pentru Jurnalism Independent, Asociația pentru Dezvoltarea Profesională a Tinerilor și Educație Alternativă și Universitatea Hyperion din București, Seratele Jurnalistice s-au bucurat până acum de prezența lui Luca Niculescu, Adelin Petrișor, Vlad Mixich, Paul Radu, Eugen Istodor și Petrișor Obae.

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top