Entertainment

Cronică de film: Fifty Shades Freed

După un an de așteptare, fanii seriei pot viziona ultimul film Fifty Shades of Grey (Cincizeci de umbre ale lui Grey) în cinematografe.

La fel ca în filmele anterioare, Fifty Shades Freed (în regia lui James Foley) se centrează pe relația dintre Christian Grey (Jamie Dornan) și Anastasia Steel (Dakota Johnson) și pe viața acestora ca proaspăt căsătoriți. Întorși mai devreme din luna de miere, aceștia află că baza de date a firmei lui Christian a fost spartă de către fostul șef al Anastasiei, Jack Hyde (Eric Johnson).

Pe parcursul lungmetrajului, Jack Hyde încearcă să o răpească pe Anastasia însă acesta este prins de către paznicii personali ai doamnei Grey. Deși au fost multe probe încriminatorii, Hyde reușește să iasă pe cauțiune și să o răpească pe Mia Grey (Rita Ora), sora lui Christian.

Hyde îi cere Anastasiei o sumă mare de bani în schimbul eliberării Miei. Deși face tot ceea ce i se spune, Hyde o lovește de mai multe ori pe Anastasia care reușește să îl împuște în picior. După câteva zile aceasta se trezește în spital alături de soțul ei.

Pentru a vedea Fifty Shads Freed este necesară vizualizarea celorlalte două filme spre înțelegerea poveștii și pentru a face legătura între anumite scene. Soundtrack-ul filmului impresionează prin multitudinea de artiști care-l alcătuiesc. Printre aceștia se enumără The Weeknd, Jessie J, Dua Lipa, Sia etc. Melodia principală de pe soundtrack-ul cu 22 de piese se numește „For You” și este interpretată de Rita Ora și Liam Payne.

Filmul s-a bucurat de simpatia fanilor reușind să aibe un boxoffice de aproximativ 152 de milioane de dolari, mai puțin față de Fifty Shades Darker. Totuși, a reușit să atragă și antipatia spectatorilor, lungmetrajul având note destul de mici pe IMBd (4,3/10) și RottenTomato (3,1/10).

Sursă foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top