Recomandăm

Concert Zdob și Zdub, Alternosfera și Cuibul la Arenele Romane – #dinBasarabia

Trupele Zdob și Zdub, Alternosfera și Cuibul din Republica Moldova vor susține, pe 27 martie, începând cu ora 19:00, un concert extraordinar la Arenele Romane din București.

Poster_finÎncă de la lansarea din 1994, Zdob și Zdub combină diferite stiluri muzicale și promovează folclorul românesc autentic. Aceștia au susținut concerte în peste 20 de țări europene. Formația a obținut locul 6 la concursul Eurovision în 2005 și a cântat pe aceeași scenă cu mari artiști precum Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Red Hot Chilli Peppers, Linkin Park etc..

Alternosfera, bine-cunoscuta formație de rock alternativ, a fost înființată în 1998 și a lansat între timp 4 albume și un EP.

În ultimii doi ani, Alternosfera a câștigat consecutiv, în urma votului publicului, titlul de cea mai bună trupă Rock Alternativ din România, ca urmare a concursului organizat de Metalhead.ro.

Basarabenii lucrează în prezent la un nou material discografic: partea a treia a tripticului ”Epizodia”.

Cuibul – formația acoustic funk din Basarabia, a fost înființată în 1991 și reactivată în 2012. Această reactivare a fost posibilă cu participarea unor instrumentiști de seamă și a tinerei soliste Lidia Scarlat.

Trupa colaborează cu o casă de discuri și diverși artiști consacrați din București. În ultimii doi ani, Cuibul a cântat în deschidere pentru The Cardigans și Morcheeba.

Primele 200 de bilete cu preț special de 35 de lei (oferta „early bird”) sunt deja în vânzare pe www.iabilet.ro și în rețeaua iaBilet (Magazinele Muzica, Uman de la Romană – langă McDonald’s, Senia și agențiile Perfect Tour din toată țara).

După epuizarea acestora, biletele vor costa 45 de lei și vor fi disponibile  în aceeași rețea iaBilet, dar și pe www.eventim.ro și în magazinele partenere – Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărturești și Humanitas. Totodată, veți mai putea găsi biliete pe www.myticket.ro și în magazinele afiliate – Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Diverta.

În ziua concertului, bilietele se vor putea achiziționa de la intrare și vor consta 50 de lei.

Evenimentul este organizat de Centrul pentru Integrare și Dezvoltare PRUT și Organizația Studenților Basarabeni din București, cu sprijinul Institutului Cultural Român.

De altfel,  show-ul face parte din programul Festivalului “Zilele Basarabiei” la București, ediția a VIII-a și este dedicat aniversării a 97 ani de la Unirea Basarabiei cu România.

Parteneri: Acțiunea 2012, Tucano Coffee. Parteneri media: RockFM, Metalhead, BestMusic, InfoMusic, Adevarul.ro, InfoPrut, HYPERFLASH.ro, Urban.ro, Transmedia, Romanian Global News, Rockstage, Cinemagia, Regielive.ro, Orașul meu, Mahmur.info, Eva.ro.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/575064185970567/

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top