Muzică

Omul cu Șobolani – concert cu și despre ”Baloane de săpun” în Control Club

10964885_904571682907925_1778130010_oOmul cu Șobolani (OCS) a concertat aseară în București cu ocazia lansării noului clip, la melodia ”Baloane de săpun”. Totodată aceștia încep un turneu național care va cuprinde orașele Cluj, Brașov, Timișoara și Constanța.

În deschiderea recitalului din Control Club, au cântat The Speakers, o trupă care ar merita puțin mai multă atenție. Am remarcat muzicalitatea și tentele de pop din muzica lor, una foarte dansantă de altfel. Băieții au reușit să spargă grupurile adunate pentru conversații și să facă încălzirea pentru OCS.

Concertul Omul cu Șobolani a început cu vizionarea noului videoclip ”Baloane de săpun”. Acest clip a fost filmat în Londra, cu ocazia concertului susținut la un festival din Capitala Regatului Unit. Dragoș Ometiță și-a pus amprenta pe acest videoclip. Materialul video a fost filmat de componenții trupei. În el mai apare Bogdan Șerban, dar și prietenul trupei, Adrian Borănescu.

După aplauzele publicului, trupa a urcat pe scenă și a început recitalul. Între timp, clubul s-a umplut până la refuz.

O primă observație a fost bucuria publicului la vederea trupei. Oamenii au cântat, cât au putut ei de tare, melodiile OCS. Printre primele piese cântate s-a remarcat ”Razna”, care a făcut lumea să sară și să se bucure. După cum i-am menționat și lui Dan Amariei, solistul trupei: de mult nu am mai văzut un public așa dedicat.

De altfel, concertul (care a durat aproximativ o oră) a cuprins mai multe hituri ale trupei. Mi-au atras atenția în special ”Nu încerca așa ceva acasă”, ”Pandora”, ”Caută” și ”Două beri goale”.

”Baloane de săpun” s-a auzit de trei ori în Control Club, în aceeași seară.

Dacă prima oară am putut viziona videoclipul, formația a cântat melodia live, chiar înainte de BIS. A treia oară a fost după ce OCS și-a terminat recitalul. Videoclipul a mai fost proiectat încă odată și din boxe s-au auzit acordurile piesei de pe albumul ”Marea Căutare”.

Per total, a fost un spectacol frumos, cu muzică bună și public implicat. Sper să mai întâlnesc asemenea spectacole de acum încolo!

Puteți viziona fotografiile de aseară aici.

Foto: Răzvan Bucur / Hyperflash.ro

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top