Entertainment

Untold Festival revine în România

În perioada 4-7 august, Cluj-Napoca va fi gazda Festivalului Untold, ediția a doua.

Anul acesta Untold Festival a reușit să îi aducă în România pe Armin Van Buuren, Tiesto, Martin Garrix, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike și Afrojack, top 5 dj din lume, plus încă alți 150 de artiști mondiali cât și locali. Aceștia vor performa pe 10 scene amenajate special pentru ei.

untold2

Conform site-ului oficial al festivalului  www. untold.com  Dimitri Vegas & Like Mike și Tiesto vor încinge atmosfera în prima zi, pe data de 4 august, urmați de Hardwell în cea de-a doua zi, Armin Van Buuren în cea de-a treia zi și festivalul se va încheia cu Afrojack. Pe același site găsiți și un radio creat special cu muzică electro-dance din România, cu artiștii prezenți la eveniment dar și cu noutățiile din domeniu.

Untold a mai pregătit câteva surprize publicului, una dintre ele fiind pentru recenții absolvenți a Examenului de Bacalaureat.

Ai luat Bac-ul cu 10? Untold îți oferă drept recompensă pentru munca depusă un abonament gratis pentru cele patru zile de petrecere, iar pentru ceilalți absolvenți Untold oferă o reducere de 150 de lei, ai luat Bac-ul și vrei să te distrezi la Untold, acum plătești 300 de lei+ taxe în loc de 450 de lei+ taxe, prețul final al abonamentului pentru 4 zile.

untold

Îți cauți cazare? Untold oferă o listă cu hotelurile disponibile în Cluj- Napoca pe perioada festivalului.

Nu vrei să stai la hotel? Ti-ai strâns hașcă și vrei doar să petreci non-stop 4 zile, Untold a amenajat un camping pentru tine, vii cu propriul tău cort, plătești 90 de lei+ taxe îți instalezi cortul și ești cazat.

Nu ai cort sau pur și simplu ești comod, Untold îți oferă exepiența dormitului la cort dar fără chinul adițional, te duci îți alegi un cort și ești cazat.

Nu vrei nici hotel nici cort, clujenii sunt oameni primitori și îți oferă un loc în casa lor gratis pe perioada festivalului, tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina de facebook https://goo.gl/4Gjk1Z, unde vei găsii informații despre programul Adoptă un UNTOLD-Ist. Program susținut împreună cu site-ul www.couchsurfing.com, tot ce trebuie să faci este să îți faci un cont pe site,postezi câteva poze faine, te descrii un pic și ești pregătit să cunoști oamenii noi și să te distrezi în Cluj la Untold.

33

Prețul biletelor:

Prețul biletului pentru o zi: 180,00 de lei + taxe

Prețul abonamentului pentru 4 zile: 405,00 de lei

Prețul abonamentului V.I.P pentru 4 zile: 648,00 de lei

Fratelli și Untold au făcut un parteneriat pentru a asigura confortul și distracția oaspeților V.I.P, aceștia vor avea acces la mese situate într-o zonă exclusivistă de unde se garantează o vizibilitate excelentă și o experiență spectaculoasă, promit cei de la Fratelli.

Mai multe detalii despre festival găsiți pe www.Untold.com

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top