Entertainment

Petrecere în pijamale cu necunoscuți

Pijamale drăguțe, cei mai buni prieteni, un cadru primitor și suntem gata să cunoaștem oameni noi.

Piua Book Bar a organizat vineri, 20 mai, o petrecere în pijamale, știi tu genul ală de party pe care îl faci cu cei mai buni prieteni, într-un cadru relaxat, în care te simți confortabil să discuți tot felul de subiecte idioate.

piua1

Copilul din tine țopăie să iasă afară? Piua Book Bar ne-a oferit ocazia perfectă să ne mai comportăm ca niște copii, ca atunci când ne puteam împrieteni cu oricine, când întâlneam pe cineva nou și îl simțeam prieten. Prietenie la prima vedere a avut loc vineri seară la Piua Book Bar.

Tot ce aveai nevoie erau pijamalele tale super pufoase, un sac de dormit și 20 de lei dacă voiai să primești cafea/ceai și clătite cu dulceață de la bunica, la micul dejun. În rest Piua Book Pub îți oferea ingredientele pentru o noapte perfectă cu prietenii , teepees în care să dormi, dj Aprodu & Nic Burcea  s-au ocupat de atmosferă, partea de mâncare a fost acoperită de Frog food& more și  un bar unde îţi poţi îndeplini cam orice fantezie în materie de cocktailuri.

piua2

Asta a fost partea administrativă a petrecerii, partea distractivă a fost să dormi într-un loc nou cu niște oameni necunoscuți, dar totuși să te simți ca acasă, să te joci jocurile copilăriei, să te uiți la desene animate sau cineva să citească din cartea ta de povești preferată.

Copilăria nu a dispărut din viața noastră, dar uităm să ne mai simțim copii, să ne bucurăm de lucruri simple, de o carte bună, de un joc pe care oricum nu ști să îl joci și la care te oftici că alte persoane câștigă, de oameni noi care intră în viața ta. Piua Book Bar ne-a oferit ocazia să ne întoarcem în perioada copilăriei, măcar pentru o seară.

piua3

Societatea ne schimbă, dar e plăcut să ne amintim cum eram, când nu erau așa de muți factori externi care să ne influențeze deciziile. E plăcut ca măcar din când în când să mai avem parte de prietenie la prima vedere.

Mulțumim Piua Book Bar pentru privirea pe furiș acordată asupra propriei copilări, pentru că ne-ați reamintit cine suntem și ne-ați dat șansa să mai fim copii încă o dată.

 

 

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top