Life & Style

Casa din primul film al lui Johnny Depp, vândută pentru aproximativ 3 milioane de dolari

Casa lui Glen Lantz, personajul interpretat de Johnny Depp în „A Nightmare on Elm Street”, primul său film, a fost vândută pentru aproximativ 3 milioane de dolari, potrivit dirt.com.

Imobilul a fost scos la vânzare în februarie, pentru 2,79 milioane de dolari, dar a fost vândut în aprilie, pentru 2,83 milioane de dolari. Reședința lui Glen poate fi găsită la 1419 N. Genesee Ave, în cartierul Spaulding Square din Los Angeles. În viața reală, locul este destul de idilic și, cu siguranță, acesată locuință nu este una destinată coșmarurilor.

Casa a fost construită în 1917, se întinde pe două niveluri şi are o suprafaţă de aproximativ 830 de metri pătraţi, cu patru dormitoare şi trei băi. Interiorul a fost reamenajat în 2016. Fermecătoarea fațadă este centrată de un portic impunător cu coloane, înconjurat de patru seturi de uși franceze. La etaj, două balcoane Juliet au vedere la curtea mare din față, iar la parter se află camera de zi, sufrageria cu şemineu şi o cameră de familie.

Interiorul, complet reamenajat, are un plan clasic ca al sălii centrale din Colonial, pereții albi și strălucitori sunt perfect completați de podele din lemn de esență tare, iar majoritatea camerelor de la parter au ieșire spre curtea din spate.

Schema de culori albe continuă și în bucătăria utilată modern. Aici se află dulapuri elegante și un colț unde se poate servi micul dejun, o insulă centrală în formă de L și aparate de înaltă calitate din oțel inoxidabil, care includ un imens  frigider / congelator side-by-side.

Parterul este rotunjit de o sufragerie formală cu un bufet din lemn de mahon, o cameră de zi cu șemineu și o cameră de familie. Toate cele patru dormitoare pot fi găsite la etaj, inclusiv suita de lux a proprietarilor, care conține un dressing și o baie construită la comandă, cu un duș supradimensionat, cu gresie albă.

Sursa foto: dirt.com

Casa din primul film al lui Johnny Depp, vândută pentru aproximativ 3 milioane de dolari

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top