Economic

Balustrade românești la Roland Garros

Alu Design este o firmă specializată în construcții, cu 100% capital românesc care va exporta trei kilometri de balustradă în Franța pentru renovarea complexului în care se va organiza celebrul turneu de tenis, Roland Garros.

Firma a lucrat la proiecte de birouri cum ar fi Charles de Gaulle Plaza, City Gate și America House. „Timp de 17 ani am arătat că se poate ca o firmă românească să aibă capacităţile necesare pentru a concura cu lumea întreagă. Am făcut studii chiar şi în SUA, reuşind să vindem şi acolo din capacităţile noastre”, a declarat la ZF Live Raluca Ursu, arhitect și dezvoltator regional pentru Alu Design.

Firma românească de construcții și-a început activitatea în 1999, iar din 2000, respectiv 2005 și-a îndreptat activitatea și pe piețele externe, realizând proiecte în Franța, Anglia, Germania, dar și în India, Arabia Saudită și Kazahstan.

Foto: 

Autor: Teodor Alexandru

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top