Diverse

 Vinerea neagră în România

Unii comercianti au furat startul si in acest an, in speranta  unor castiguri garantate si peste medie,au scos deja la vanzare televizoare, calculatoare si telefoane la preturi reduse. Un televizor in aceasta perioada poate fi cumparat cu 300 de lei mai ieftin.

In primele 9 luni ale anului romanii au preferat sa cumpere televizoare si sisteme audio in valoare de 261 milioane de euro, altii preferand sa isi cumpere vacante la reducere. De exemplu, o agentie de turism promite ca pe 18 noiembrie clientii vor cumpara bilete de avion spre Paris, LIsabona sau Barcelona cu un discount ce poate ajunge pana la 90% .

,,Printre destinatiile pe care le-am pregatit sunt si  Santorini, Skiathos, Zakyntos si Lancora in Creta. Pentru Skinathos avem o vacanta de 99 de euro pentru persoana ce include avion si 7 nopti de cazare. Pretul normal ar fi undeva șa 400 de euro,, a declarat pentru digi24 Adrian Horvat, reprezentant al unei agentii.

Autor: Ana Maria Chivu

Foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top