Cultural

Festivalul Internaţional B-Fit in the Street! ediția a 9-a

       

Festivalul Internațional -B-FIT în the Street! ediția a 9- a debutat sâmbătă, la ora 19.00, în Parcul Unirii, unde artiști costumați în personaje venețiene de secol XVII, artiști Farfalle in Danza costumați în fluture, acrobați și artiști pe catalige le-au oferit un spectacol plin de culoare bucureștenilor și turiștilor prezenți la eveniment. De asemenea, acrobatul Mistral din Italia  a pregătit pentru spectatori un show la înălțime. Un stâlp de cinci metri, opt voluntari care țin stâlpul și un acrobat neînfricat acestea au fost ingredientele pentru un spectacol reușit.

De asemenea, organizatorii  Festivalul Internațional de Teatru de Stradă București promit să aducă în fiecare weekend al lunii iulie, de vineri până duminică, de la ora 19:00 până la ora 23:00, o mulțime de spectacole de teatru de stradă, care mai de care mai surprinzătoare și mai captivante, 400 de artiști din 9 țări vor avea misiunea de a-i încânta pe bucureșteni și pe turiști în cele cinci weekend-uri.

“Primul dintr-o serie de cinci weekend-uri cu spectacole de teatru de stradă, weekend-ul 1 – 2 iulie anunță o ediție eclectică B-FIT in the Street! 2017 cu show-uri itinerante pentru familii, numere de acrobație pentru amatorii de senzații tari și producții la scara mare, care promit să lase publicul cu respirația tăiată”, spune municipalitatea, potrivit News.ro.

Duminică, începând cu ora 19:00 spectatorii care doresc să participe la reprezentații sunt așteptați în Piața Universității, Calea Victoriei, Parcul Krețulescu și Piațeta Odeon. Bucureștenii vor avea ocazia să îi reîntâlnească pe artiștii, Incanti Barocchi, Mascota, Farfalle in Danza și Ministrel, dar și pe jonglerii trupei autohtone Flamestorm și artiști ai teatrului Masca.

Mai mult decât atât, la ediția de anul acesta show-ul Sky Dance, care acompaniază concertul lui David Guetta din Ibitza, va fi prezent în premieră în România.

Bucureștenii sunt așteptați și weekend-ul următor cu numere de magie, spectacole nocturne, acrobați pe calcane și concerte de tobe.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top