Politic

AVEM GUVERN “VACCINAT”!

Miniștrii din Guvernul Câțu s-au vaccinat azi cu speranța că scăpăm de pandemie!

Astăzi, la Spitalul Universitar de Urgență Militar “Dr.Carol Davila”, începând cu ora 10:00, miniștrilor li s-a administrat mult râvnitul vaccin.

Primii imunizați au fost Dan Barna și Kelemen Hunor, alături de ei ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, și ministrul finanțelor, Alexandru Năzare.

Momentul zilei a fost dat de către Sorin Cimpeanu, ministrul Educației, care a venit la imunizare cu o cămașă cu umăr detașabil. Acesta a spus că are acel articol vestimentar de mai mult timp, fiind nevoit să facă mai multe vaccinuri rare, dat fiind că el călătorește destul de des în țări exotice.

“- O, dar ce cămașă specială aveți, domnul ministru!

– Eu sunt obișnuit cu vaccinarea, domnule ministru

– Cămașa dvs seamănă cu matricolele noastre din liceu, cu arici!

– Nu, am fost într-un singur an în mai multe state mai ciudate,” scrie Digi24.

Ministrul Educatiei

Conform Digi24, vaccinarea este singura cale prin care putem să ieșim din logica pandemiei, spune vicepremierul Dan Barna după ce s-a vaccinat. „Pentru ca România să reintre într-o logică firească și într-o logică de sănătate publică, recomand tuturor să se înscrie și să meargă să se vaccineze. E singura cale prin care putem să ieșim din logica pandemiei. Vaccinul e sigur, vaccinul e necesar”, a mai spus Barna.

În România, procesul de vaccinare se va realiza în 3 etape. De câteva zile a început etapa a doua. Detalii găsiți pe site-ul:

https://vaccinare-covid.gov.ro/vaccinarea-sars-cov-2/procesul-de-vaccinare-în-romania/

Foto: AICI si AICI

AVEM GUVERN “VACCINAT”!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top