Politic

Joe Biden, felicitat de președintele României

Imediat după ce a devenit al 46-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden a primit felicitări și din România.

Președintele Klaus Iohannis a aplaudat numirea lui printr-un mesaj pe twitter. „Felicitări președintelui Joe Biden și vicepreședintelui Kamala Harris. Sunt convins că împreună vom continua să dezvoltăm și să aprofundăm Parteneriatul Strategic în folosul popoarelor noastre și să lucrăm în adevăratul spirit al valorilor transatlantice”, a scris Iohannis.

Președintele României a avut o relație bună și cu Donald Trump pe care l-a vizitat de două ori la Washington, dar nu l-a convins să vină și la București.

Trump a refuzat să-i predea puterea lui Joe Biden și a lipsit de la ceremonia în care americanii și-au prezentat noul președinte. Una cu artificii și cântec.

Lady Gaga a fost invitată să cânte imnul Statelor Unite ale Americii.

https://www.youtube.com/watch?v=HezPdHTwdGA&t=116s (clipul cu Gaga, când cânta)

Joe Biden a semnat, încă din prima zi, 17 decrete prezidențiale. Unul dintre ele este continuarea parteneriatului cu Organizația Mondială a Sănătății, la care Trump a vrut să renunțe. De asemenea, Biden va opri și construcția zidului dintre SUA și Mexic.

Sursa FOTO:

Joe Biden, felicitat de președintele României

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top