Diverse

“Atelier digital” la Universitatea Hyperion

Astăzi, 3 noiembrie, Universitatea Hyperion a găzduit “Atelierul Digital”, eveniment organizat de Leaders, pentru tineri cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, fie ei studenți sau antreprenori.

atelierul-digital

Amfiteatru universității s-a dovedit a fi neîncăpător pentru tinerii dornici de cunoaștere. Prezenta la acest atelier a fost doar primul pas făcut de cei peste 100 de tineri, spre succesul online.

Cursul a fost susținut de traineri certificați Google, care au ani buni de experiență în tot ceea ce înseamnă promovarea online, fie că e vorba de produse sau servicii.

 

Pe parcursul întâlnirii s-au dezbătut subiecte precum: crearea de website și promovare, noțiuni de SEO (search engine optimization) și SEM (search engine marketing), social media și Web analytics.

14958029_632138443632128_1602777430_o

Acest training offline a fost unul în care tinerii s-au familiarizat cu platforma de lucru și noțiunile de baza, urmând ca restul modulelor să le parcurgă online ulterior. La finalul tuturor pașilor ce vor fii parcurși, aceștia vor susține un test online în urma căruia vor obține un certificat de participare recunoscut de Google și IAB Europe (Interactive advertising bureau).

” Atelierul digital” va mai susține și în perioada următoare cursuri, doar intră pe site-ul lor și vezi când și unde.

Participarea este gratuită!

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top