ZdpN

Ce este SEO? Iata un raspuns simplu, SEO pe scurt

Ce este SEO (search engine optimization)?

[ct_leading]SEO este o prescurtare pentru Search Engine Optimization, care in limba romana inseamna optimizarea unui site pentru motoarele de cautare.[/ct_leading]

SEO sau Search Engine Optimization este numele dat activitatii care ajuta la imbunatatirea clasamentului unui motor de cautare. Atunci cand un utilizator Google™ realizeaza o cautare, acesta afiseaza link-uri catre paginile pe care le considera relevante si autoritare. Autoritatea este masurata in principal prin analizarea numarului si calitatii link-urilor primite de la alte site-uri.

In termeni simpli, orice pagina a unui site are potential sa ajunga in prima pagina pe Google™, atat timp cat respecte anumite aspecte tehnice si alte pagini web cu autoritate trimit link-uri catre pagina respectiva!

Fii sigur ca site-ul tau apare in rezultatele Google™

Continutul de calitate este cel care ajuta la atragerea de link-uri noi de pe alte site-uri si ii demonstreaza motorului de cautare ca paginile site-ului tau sunt interesante, ceea ce va genera autoritate pentru respectivul site. Aceasta este reteta de succes a motorului de cautare, deoarece Google™ doreste sa arate utilizatorilor sai pagini interesante si cu autoritate in mediul online. Este atat de simplu!

Cum functioneaza algoritmul Google™?

Google™ promoveaza paginile cu autoritate mare in topul rezultatelor organice atunci cand un utilizator realizeaza o cautare. De aceea, jobul unui specialist SEO este sa realizeze pagini care sa devina autoritare. Acest aspect implica printre altele, scrierea continutului pe care utilizatorii motoarelor de cautare il considera util, deoarece acest tip de continut este distribuit pe bloguri si in Social Media. In timp, Google™ preia toate semnale de autoritate din mediul online realizate in jurul link-ului respectiv de pe site-ul tau si acesta va urca in rezultatele afisate utilizatorilor.

Un ghid simplu de tip 1-2-3 pentru obtinerea unui rezultat mai bun in Google™

ce este seo

Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO sau Search Engine Optimization) este o activitate complexa prin care te poti asigura ca site-ul tau poate fi gasit in Google pentru cuvinte si fraze relevante pentru ceea ce site-ul ofera.

Intreaba cateva agentii SEO despre ce este SEO si vei vedea ca vor incerca sa te orbeasca cu stiinta si te faca sa crezi ca SEO este o arta. Spune unor companii SEO ce este SEO si doua ore mai tarziu, nu vei fi cu nimic mai intelept.

Acesta nu este cazul si in cadrul agentiei re7consulting din Bucuresti. Activitatea noastra are la baza principiile si etica pe care o utilizeaza cea mai importanta parte a agentiilor de SEO din Germania. CEO-ul agentiei, Sebastian Baier, este din Germania si toata echipa iubeste momentul acela in care vedem ca un client intelege ceea ce facem si pentru ce servicii plateste. Suntem singura agentie de marketing online din Romania cu mentalitate, etica si principii nemtesti. De aceea, ne ajutam clientii sa inteleaga nu doar ce facem pentru ei, dar si de ce facem lucrurile respective!

Concluzii: Ce este SEO?

Tine cont de faptul ca acest articol este un raspuns simplu, pe scurt, la intrebarea ce este SEO. Pentru a realiza si implementa corect o strategie SEO complexa care implica mult mai multe aspecte tehnice decat am abordat in acest articol, ai nevoie sa stii totul despre SEO. Daca site-ul tau nu functioneaza si ai nevoie de ajutor, de ce nu rezervi GRATUIT o conversatie de minimum 30 de minute cu unul din expertii SEO ai agentie re7consulting din Bucuresti?

Recomandarea echipei re7consulting: incearca sa-ti faci “temele”, sa intelegi ce fel de continut doresc potentialii tai clienti. Realizeaza un site minunat din punct de vedere tehnic si vizual, publica constant continut de care au nevoie oamenii si vei incepe sa vezi o crestere a traficului tau in timp (nu te astepta sa ai rezultate dupa 1 – 2 luni, mai ales pe o nisa foarte competitiva).

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top