Muzică

Atacul lui Trăistariu asupra juriului Eurovision

Mihai Trăistariu a fost foarte dezamăgit de comentariile făcute de către juriul Eurovision asupra piesei cu care acesta dorea să reprezinte România.

infomusic.ro

Sursă infomusic.ro

Planurile lui pentru 2017 ar fi următoarele:  ”pentru Republica Moldova. Eram chitit şi anul ăsta, dar s-a terminat regulamentul prea repede şi se făcuseră înscrierile. Regulamentul permite şi sunt vreo 10 ţări din Europa care permit să te înscrii la ei şi o să încerc într-o altă ţară, niciodată pentru România. Nu e răzbunare, dar îmi vreau mie binele în primul rând şi vreau să am succes internaţional” a declarat acesta conform adevarul.ro.

infomusic.ro2

Sursă infomusic.ro

Cântărețul consideră că juriul a fost principalul factor ce l-ar fi tras în jos ”Juriul nu m-a favorizat. Nu ştiu de ce nu m-a favorizat. Pentru că sunt invidioşi. Cezar Ouatu n-ar vrea să merg eu la Eurovision. Poate ar vrea să meargă el. Zoli de la Sistem de ce ar vrea să-i întrec locul trei cu Luminiţa şi să vin eu cu un loc mai bun?

informatiazilei.ro

Sursă informatiazilei.ro

Randi nu e pe felia mea, deşi el n-a vorbit urât, dar tot dădea cu sound-ul, că piesa nu-i modenă, dar nici a lui Ovidiu Anton nu-i o piesă modernă. Cepraga şi Moculescu probabil au avut de susţinut pe alţii, pentru că, după cum s-a văzut, pe toţi ceilalţi cinci i-au lăudat exterm, iar mie mi-au dat la gioale, cum se zice pe româneşte”

fullonline.ro

Sursă fullonline.ro

Imediat după aflarea rezultatelor acesta a simțit nevoia să ia legătura cu fanii de pe pagina de socializare transmițându-le urmatoarele: ,, Păcat! Mă enervează atât de tare că n-am câstigat!
România intra în top 10 doar dacă eram prezent acolo, atât de mult mă iubesc europenii … Cu un show bine pus la punct, cu o orechestrație refăcută complet si cu aceeași voce răs-premiata peste hotare … n-aveam cum să nu câstigăm!

dcnews.ro

Sursă dcnews.ro

Păcat România că nu crezi în mine! Oi sări eu calul uneori … dar pe partea de Eurovision nu era NIMENI mai dornic și mai înversunat de a aduce României locul I … Aș fi făcut absolut orice … ca momentul meu de 3 minute să fie … PERFECT!

Cel mai popular site internațional dedicat Eurovision-ului scrie despre mine în loc să scrie despre Ovidiu! Deci … TREBUIE să mă-ntorc la Eurovision să le dau peste nas aroganților ăstora, care nu vor în ruptul capului ca TRAISTARIU sa fie peste ei!

Am să aleg, la plesneală, o țară care își dorește cu ardoare locul I.
Se pare că ai noștri se tem de locul I.”

În semifinala Eurovision, uimitor, dar a trecut mai departe cu ajutorul notelor oferite de către juriu, iar în finală a obținut locul 5.

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top