Sport

Înfrângere drastică pentru Pep Guardiola în fața fostei echipe: Barcelona – Manchester City 4-0

Nici cea de-a doua seară de Champions League nu a fost mai prejos. Au fost multe goluri și rezultate spectaculoase.

Cel mai așteptat meci al serii l-a adus pe Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, față în față cu fosta sa echipă. Barcelona nu s-a lăsat intimidată și a învins cu 4-0.

lionel-messi-luis-suarez-neymar-barcelona-2016_1uj7a50xvaf1z1umb56bk5nknp

Messi a marcat de trei ori, în timp ce Neymar a majorat diferență pe final de meci, la două minute după ce a ratat și un penalty. Oaspeții au jucat în zece oameni din minutul 53 după eliminarea lui Bravo.

Și Arsenal a trecut la scor de tenis de Ludogorets, scor 6-0, iar Bayern a scos și ea un rezultat mare, 4-1, acasă cu PSV.

Monchengladbach a învins în deplasarea de la Celtic cu 2-0, iar Benfica i-a urmat exemplul, tot pe teren advers,  2-0 cu Dynamo Kiev.

Atletico Madrid a luat toate cele trei puncte din întâlnirea cu Rostov, 1-0, în timp ce Beșiktaș a învins după un meci nebun pe echipa lui Chiricheș, Napoli, cu scorul de 3-2. PSG a câștigat și ea întâlnirea cu Basel cu 3-0.

Joi seara vor avea loc meciurile din Europa League, unde România va avea două reprezentante. Steaua joacă pe teren propriu cu Zurich, în timp ce Astra vrea să vină cu puncte de pe terenul lui Plzen.

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top