Sport

Arena Națională se redeschide!

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal (FRF), în urma discuțiilor cu reprezentanții Primăriei Municipiului București, a primit asigurarea că Arena Națională va fi redeschisă în această săptămâna.

Arena NationalaÎn lipsa autorizației Inspectoratului general pentru Situații de Urgență (ISU), meciul de duminică dintre Steaua și FC Botoșani a trebuit să aibă loc pe stadionul din Cluj având în vedere că Arena Națională nu corespundea cerințelor ISU .

Întâmplarea, din păcate rușinoasă pentru cel mai mare stadion al României, a încurcat și planurile Dinamoviștilor care urmau să joace pe stadion meciul cu Steaua din etapa viitoare.

Răzvan Burleanu, Preşedintele FRF

Răzvan Burleanu, Preşedintele FRF

„Din discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții Primăriei, am înțeles că până la sfârșitul săptămânii, lucrurile se vor rezolva”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Derby-ul Dinamo-Steaua este programat la ora 20:30, pe 22 noiembrie, fiind primul eveniment organizat odată cu redeschiderea Arenei Naționale.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top