Sport

Fotbaliştii convocaţi la Naţională vor face donaţii pentru victimele din Colectiv

Tragedia din Colectiv, în care 50 de oameni şi-ai pierdut viaţa, iar alţi oameni au fost răniţi, aflându-se în mai multe spitale din ţară sau străinătate, nu i-a lăsat indiferenţi nici pe fotbaliştii convocaţi la echipa naţională.

5612581b95f9cf5648000000

La prima conferinţă de presă organizată pentru meciul amical cu Italia, Mihai Pintilii a spus că fotbaliştii vor să facă o donaţie.

“Vom discuta între noi despre cum putem să îi ajutăm pe cei care au fost afectaţi de tragedia din Colectiv”, a spus Pintilii, informează DigiSport.

Doua-nume-legendare-ale-tenisului-o-lauda-pe-Simona-Halep

Un alt sportiv care şi-a anunţat ajutorul financiar este Simona Halep. Aceasta a declarat în urmă cu câteva zile pe pagina sa de Facebook că este alături de familiile victimelor din clubul bucureştean şi că va ajuta printr-o donaţie.

“Sunt alături de cei afectați de tragedia de vineri seară din Clubul Colectiv și de familiile și prietenii lor. Din păcate, singurul ajutor pe care îl pot oferi va fi o donație, alături de gândurile mele de bine către cei ce au nevoie de ele!”, a precizat Simona Halep.

Solidaritatea a fost cuvântul de bază în urma tragediei din Colectiv. Mii de oameni s-au implicat pe site-uri de socilaizare cu privire la ajutorul acordat victimelor.

Şi alţi sportivi au fost solidari în fata dezastrului din club.

Senegalezul Ousmane N’Doye de la ASA Târgu Mureş a arătat un tricou pe care scria “Condoleanţe românilor” după golul marcat în meciul cu Concordia Chiajna.

Şi jucătorul CFR-ului, portughezul Vitor Bruno a făcut un semn spre banderola  de la braţ după golul marcat în poarta Stelei.

Alexandru Maxim de la Stuttgart a purtat banderola neagră în meciul cu Darmstadt, la fel şi handbalista Cristina Neagu la meciul dintre echipa sa Buducnost Podgorica şi CSM Bucureşti, scrie DigiSport.

De asemenea şi alţi sportivi au trimis mesaje de condoleanţe pentru famillile celor decedaţi, dar şi gânduri de încurajare şi susţinere faţă de cei care se afla în spitale.

Federaţia Romană de Fotbal a decis că până la sfârșitul anului, toţi jucătorii să poarte banderole negre în spirit de solidaritate, iar înaintea fiecărui meci din etapele trecute s-a ţinut câte un moment de reculegere.

Foto: digisport.ro, ziare.com

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top