Diverse

Ambasadorul SUA în Cluj-Napoca

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii, a vizitat orașul Cluj-Napoca, mai exact sediul Funadației Civitas pe Societatea Civilă din Cluj-Napoca.

stirileprotv.ro

Sursă stirileprotv.ro

 În cadrul întâlnirii au fost prezenți și Reprezentați ai Fundației Româno-Americane, Fundației Civitas și ai Cooperativei Agricole ,,Lunca Someșului Mic”.

Discuția principală, marcată în urma întâlnirii, a fost activitatea Fundației Civitas de la deschidere până în prezent, ideile pentru dezvoltarea administrației publice locale dar și pentru structurile de economie socială.

managerexpress.ro

Sursă managerexpress.ro

Proiectul în dezvoltare este ,,Cooperativei  Agricole Lunca Someșului Mic” din Apahida și efortul ulterior al Fundatiei Civitas de a promova asocierea și mecanismele funcționale ale acesteia ce ajută micii fermieri să intre pe piață și să se dezvolte.”

Ambasadorul SUA a mers și pe teren la unul dintre fermierii din Cooperativa Agricolă ,,Lunca Someșului Mic”, pentru a discuta mai pe larg problemele, oportunitățile și provocările cu care se confruntă aceștia.

romania-actualitati.ro

Sursă romania-actualitati.ro

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă a fost înființată în 1992 cu scopul de a angrena capacitatea administrației publice și de a stimula implicarea cetățenilor în procesul decizional.  Ariile de acțiune ale Fundației  includ dezvoltarea rurală, administrativă, dezvoltarea societății civile, a resurselor umane aplicate la nivel local și regional în sediile din Cluj-Napoca și Odorheiul Secuiesc.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top