Companii

Forța de muncă a companiei Amazon este mai mare decât populația Islandei

Forţa de muncă a companiei Amazon este în prezent mai mare decât populaţia a zeci de ţări mici, potrivit Businessinsider.com.

Joi, retailerul de comerţ electronic a arătat că a angajat 541.900 de persoane la sfârşitul celui de-al treilea trimestru. Numărul acesta este mai mare decât populaţia a 63 de ţări şi teritorii din jurul lumii, incluzând unele cunoscute cum ar fi: Islanda (334.252), Bahamas(391.232) şi Monaco(38.499).

După cum putem vedea în această diagramă de la Statista, care se bazează pe date de la compania în sine, Amazon a crescut într-o rată rapidă. A adăugat 159.500 de persoane doar în cele trei luni de la sfârşitul lunii iunie până la sfârşitul lunii septembrie. Mulţi dintre aceştia au venit prin achiziţionarea de Total Foods, dar Amazon a angajat în plus zeci de mii de muncitori suplimentari.

Şi asta nu e tot. Gigantul de internet a anunţat, de asemenea, că intenţionează să angajeze 120.000 de lucrători sezonieri în acest sezon de vacanţă pentru a-şi înmagazina depozitele americane şi centrele de servicii pentru clienţi şi a spus că se aşteaptă ca mulţi dintre aceştia să angajeze lucrători cu normă întreagă. Între timp, compania a menţionat că atunci când îşi deschide al doilea sediu, intenţionează să adauge până la 50.000 de locuri de muncă acolo.

Sursa Photo

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top