Sănătate

Medic de la Spitalul „Marie Curie”, atacat de către părinții unui copil internat

Un doctor de la Spitalul „Marie Curie” din capitală, a fost bătut, marți, de părinții unui copil care era internat de 24 de ore în spitalul respectiv. Medicul a avut nevoie de îngrijiri medicale deoarece a fost rănit la ochi. 

Nu era vorba de un copil cu o patologie severă, însă părinții lui s-au arătat profund nemulțumiți de îngrijirile și răspunsurile pe care medicul le-a dat și au devenit extrem de agresivi, în sensul în care, după câteva cuvinte injurioase, l-au atacat cu perechi de palme care nu se mai opreau și care au cauzat o sângerare a ochiului doctorului respectiv și aducerea dumnealui în stare de șoc”, a transmis prof. dr. Mihaela Bălgrădean, şeful secţiei de nefrologie pediatrică de la spitalul Marie Curie, citată de Digi24.

„Era un diagnostic de boală respiratorie nu foarte gravă, dumnealor fiind nemulțumiți de diagnosticul primit pentru copilul lor, fiind convinși că e vorba de un diagnostic mult mai sever”, a adăugat dr. Mihaela Bălgrădean.

Medicul va depune o plângere împotriva agresorilor, iar unitatea spitalicească va face același lucru în decursul zilei de astăzi.

Părinții minorului riscă închisoare de la 6 luni la 6 ani.

Sursa foto:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top