Diverse

Afacerile sunt ca dragostea

Sunt momente în viață când te afli între ciocan și nicovală; când simți că viața bate filmul; când constați că banii chiar sunt ochiul dracului.

În aceste momente, începi să te simți frustrat, stresat, obosit și asta pentru că pierzi nopți încercând să găsești soluții. După nopți și zile întregi de chinuri, constați cu surprindere că ușa ce trebuia deschisă era chiar în fața ta.
Nimic nu e imposibil când îți dorești cu adevărat! Dacă ți se prea greu drumul pe care ți l-ai ales, gândește-te bine dacă într-adevăr e ceea ce vrei.
Oamenii mari au fost și ei mici. Toți plecăm de jos și toți ne luăm palme de la viață.
Când te simți cu adevărat satisfăcut? Nu cumva atunci când lumea apreciază munca ta? Indiferent că ești o persoană infuentă, ce poate mișca mulțimea, sau doar un oier ce vinde brânză în piață, există mereu cineva acolo care îți mulțumește pentru ceea ce îi oferi.
Cineva mi-a spus o dată un lucru:” Fă ce-ți place și fă-o des!”
Așa că, chiar dacă lumea e rea și invidioasă pentru că Satana nu se poate abține să nu-și bage coarnele, nu renunța la ceea ce faci dacă asta te face fericit, indiferent că azi îți e greu.
Până și cei mai mari oameni de afaceri credeau că au construit un imperiu ce a căzut în câteva minute din cauza unei greșeli ireparabile. Au rămas în curul gol, au plâns, au învățat și s-au ridicat, construind adevărate imperii.

La fel ca în relații: nu-ți găsești jumătatea din prima și mai încerci, într-un final o găsești pentru că toți avem un suflet pereche în această lume. Sunt persoane ce-și întâlnesc iubirea adevărată din prima, dar din cauza unor certuri copilărești sau din cauza lipsei de experiență se despart. Se despart, trec ani, pierd legătura sau fostul/fosta are altă relație sau poate nu e de găsit și simt cum își pierd interesul spre o altă relație, deși așteaptă momentul în care astrele se vor alinia și îi vor readuce împreună.

Ține minte! Viața bate filmul; dar nu hainele îl fac pe om, ci omul face hainele!
Good look and always be happy.There is Karma!

“Inspirat din citate”

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top