Filme

“Now is Good”- Acum e momentul

“Now is good”-Acum e momentul sub regia lui Ol Parker, pune în evidență momente importante din viața unui om, de care singur, nu își dă seama.
Printr-o dramă romantică cu iz comediant, acesta te învață să îți apreciezi fiecare zi din viață ca și cum ar fi ultima.

Acum e momentul

Acum e momentul…

Sinopsis: Tessa Scott, o tânără bolnavă de leucemie, își face o listă cu lucruri de făcut până la moarte. Ajutată de prietena ei cea mai bună, Zoye,  îndeplinește o parte din dorințe. Când vine vorba despre cea mai arzătoare doleanță, să facă dragoste, există o mică problemă: nu întâlnește din prima băiatul potrivit, dar până la urmă i se îndeplinește și această dorință.  Renunță la școală din cauza bolii, dar nu se plictisește o clipă. Trăiește aventura vieții sale într-o perioadă determinată. Deși e speriată, reușește să-și găsească liniștea în zone nepopulate.

“Viața noastră e o serie de momente. Lasă-le să se ducă!”

Dacă te simți vreodată descurajat de viață, plictisit sau nu îi găsești sensul, poți viziona acest film și o să te pună pe gânduri în legătură cu ce vrei tu de la tine.

Distribuție: 

  • Dakota Fanning- Tessa Scott
  • Jeremy Irvine-Adam
  • Kaya Scodelario- Zoey

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top