Social

Șofer vitezoman, oprit cu focuri de armă

Potrivit Mediafax, în această dimineață, un bărbat în vârstă de 40 de ani a condus cu viteză pe străzile Mangaliei, ignorând semnalele polițiștilor. Oamenii legii au format un baraj și au reușit să îl oprească doar folosind focurile de armă.

Polițiștii constănțeni au încercat să îl oprească pe șoferul de 40 de ani pentru un control de rutină, dar bărbatul a forțat barajele și a gonit pe străzile orașului alți 30 de kilometri, oprindu-se doar când autoritățile au folosit armamentul din dotare.

Conform anchetatorilor, în jurul orei 8:00, duminică dimineață, șoferul unui autoturism de lux nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea în viteză. La intrarea în Eforie Nord, bărbatul a forțat un baraj al echipajelor, format din două autospeciale și o motocicletă. Una dintre mașinile polițiștilor a fost zgâriată ușor.

Ulterior, în zona podului de la Agigea, un polițist a efectuat un foc de avertisment în plan vertical, oprind șoferul vitezoman.

Sursa Photo

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top