Evenimente

A început Festivalul Stărilor de bine!

Joi seară a avut loc prima petrecere, dintr-o serie mai lungă de petreceri care vor fi organizate până în luna mai, de studenţii din campusul Arcca, sub numele Festivalul Stărilor de Bine.

Prima petrecere a avut loc joi, 23 martie, la ora 19:00, în curtea căminului studenţesc Arcca. La eveniment a fost invitaţi toţi studenţii căminului Arcca.

Evenimentul promite cea mai bună experienţă muzicală din Arcca, dar şi seri de film, întreceri sportive, tombole, concursuri şi spectacole de stand-up comedy.

Ideea Festivalului aparţine studenţilor din campus, care s-au mobilizat şi au muncit împreună cu administratorii Arcca pentru a realiza evenimentul.

Staff-ul petrecerii, format din aproximativ 24 de persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, este de fapt o gaşcă mare de prieteni care şi-a propus să mute petrecerile lor cu muzică dance&trance, house-techno, drum&bass, afară, în curtea campusului.

Scopul principal este de a crea noi prietenii şi de a-i face pe studenţii din campus să fie mult mai uniţi, aducându-i pe toţi laolaltă la distracţie. Tocmai pentru a sugera şi mai mult ideea de familie, organizatorii petrecerii au împărţit tuturor participanţilor brăţări fosforescente.

Vrem să adunăm cât mai mulţi oameni, să ne cunoaştem, să ne împrietenim. Anul trecut aveam o gaşcă mult mai mare, dar ne-am mai împuţinat” ne-a mărturisit Antonia, studentă la SNSPA şi membră a echipei de organizare.

Numele petrecerii, ”Joia Viitoare”, a luat naştere tot la o petrecere, joia, într-o cameră din campus. 🙂

Totul a pornit de la o beţie, o petrecere cu muzică pe stilul nostru, pe care obişnuiam să o ţinem în campus joia. Prima oară ne-am gândit la o petrecere mai mică, între noi şi vechi prieteni de ai noştri, dar cu ajutorul administratorului Cătălin Radu, care ne-a coordonat şi care urăşte să îi spunem şef, am ajuns la acest eveniment,”a declarat pentru hyperflash.ro, Cosmin, membru al staff-ului.

Studenţii invitaţi la petrecere au fost încântaţi de ideea evenimentului şi s-au strâns într-un număr destul de mare. Au încercat să creeze o atmosferă identică cu cea din club aducând mese din camere, şampanie şi artificii.

Georgiana, studentă la Limbi Străine, s-a arătat încântată de eveniment: ”Ideea este foarte bună! Mi se pare util ca într-un campus atât de mare să faci evenimente de acest gen. Cu ocazia asta ne cunoaştem mai bine, devenim o familie”.

Andreea a participat şi ea la petrecere alături de prietenii săi şi ne-a mărturisit că: ”Evenimentul este super! Este prima oară când se întâmplă aşa ceva în campusul nostru. Este în aer liber, este cald, mă simt foarte bine!

Giani Kiriţă, fostul jucător de la Dinamo, a participat şi el la petrecerea studenţilor. ”Sunt curios cum se distrează generaţiile mai tinere”, a spus acesta.

Articol realizat în colaborare de: Raluca Ionescu Heroiu, Mădălina Bălăceanu şi Ramona Banu.

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top