Artiști

Wintersun în premieră în România

Formația finlandeză de extrem power metal „Wintersun” va concerta în premieră în România pe  7 octombrie 2017, la Arenele Romane.

Istoria trupei începe în 2003 când, Jari Mäenpää, fostul solist al trupei Ensiferum, a început să compune piese pentru primul album. Întrebat ce înseamnă numele trupei, Mäenpää a explicat că „Winter reflectă latura rece și furtunoasă a albumului și, de asemenea, melancolia și magia finlandeză. Sun se referă la senzația de ‘univers, spațiu și stele’ a albumului, puternic conectată cu versurile”, potrivit http://maximumrock.ro .

În toamna 2004, trupa lansează albumul numit „Wintersun”, urmând ca doi ani mai târziu să înceapă înregistrările celui de-al doilea album intitulat „Time”. Din cauza unor obstacole, trupa a amânat data lansării acestuia, urmând să fie lansat în 2012.  Al treilea album „The Forest Seasons” a fost lansat anul acesta pe 21 iulie.

Prețul biletelor:

  • Early Bird – 79 lei
  • Bilet normal – 85 lei

Sursă foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top