Evenimente

Colina Motors Cup – biliard! (foto)

Colina Motors Cup a susținut prima ediție a concursului de biliard “Bila 8” la IDM Club în seara zilei de 21 martie 2016. În cadrul acesteia au concurat 34 persoane, 11 fete şi 23 băieţi, angajaţi Colina Motors.

Colina Motors are următoarea politică:

Angajaţii implicaţi activ în munca pe care o fac sunt mai productivi şi mai loiali organizaţiei, investesc mai multă energie pentru a obţine rezultate din ce în ce mai bune şi au o conexiune psihologică mai puternică cu activitatea desfăşurată.

Așadar, strategia Colina Motors de a obține angajaţi relaxaţi și comunicativi este organizarea de astfel de activități sportive și concursuri.

Câştigătorii concursului de biliard sunt:

La categoria femei:
1. Monica Necula
2. Andra Piţigoi
3. Alina Petcu
4. Maria Dragomir

La categoria bărbați:
1. Alexandru Lăudat
2. Petre Petre
3. Gabriel Moroşan
4. Nicu Petcu

Prima ediție de biliard a Colina Motors Cup s-a bucurat de sprijin din partea salonului de înfrumuseţare şi terapii alternative – Velvet Spa&Welness – partenerul principal al evenimentului alături de IDM Club – care a găzduit evenimentul, Şcoala Autosport – şcoală de şoferi şi centru de formare profesională, care a oferit câştigătorilor un curs gratuit la categoria A, precum şi Global Beauty Trade – care a oferit produse cosmetice Dr. Grandel.

Vă invităm să urmăriți principalele momente ale evenimentului în galeria foto!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top