Sport

VIDEO: Cătălin Carp a semnat pe 4 ani cu Steaua

Steaua a oficializat al optulea transfer al verii. Rămași descoperiți în defensivă după ce au renunțat la Tamaș, roș-albaștrii l-au semnat pe internaționalul moldovean Cătălin Carp.

Jucătorul de 21 de ani și-a pus semnătura pe un contract valabil pe 4 ani cu formația pregătită de Mirel Rădoi și a ajuns la Steaua din postura de jucător liber.

Tânărul fundaș va evolua cu numărul 4 pentru noua sa echipă și a recunoscut că este stelist de mic, iar antrenorul roș-albaștrilor este idolul său din copilărie.

“Acest transfer este un vis împlinit pentru mine. Urmăream meciurile Stelei de când eram mic și pot spune că Mirel Rădoi este idolul meu” a recunoscut ultimul transfer al campioanei României.

Cătălin Carp se va afla la a doua experiență în Liga 1. Stagiunea trecută fotbalistul cu 3 selecții în naționala Moldovei a îmbrăcat tricoul ardelenilor de la CFR Cluj. Carp este al treilea jucător de la CFR Cluj care ajunge la Steaua în această vară, după Sulley Muniru şi Gregory Tade.

Odată cu aducerea internaționalului de peste Prut, Mirel Rădoi a acoperit două posturi.

“Cel mai bine mă simt atunci când joc pe postul de fundaș central, dar pot evolua și în linia de mijloc, la închidere. La CFR am jucat ca fundaș central și mă simt mai bine pe acest post” a mai declarat noua achiziție a Stelei.

Noul jucător al campionilor speră să-și ducă la bun sfârșit angajamentul cu Steaua.

”Totul depinde doar de mine. Dacă voi reuși să-i impresionez pe toți cei de aici, atunci va fi bine. Nu vreau să vorbesc eu despre calitățile mele, eu îmi doresc doar să demonstrez prin evoluțiile mele că merit această șansă”, a mai spus fundașul.

Cătălin Carp este al optulea transfer al Stelei din această vară, după Alcenat, Muniru, Tahar, Hamroun, Mihalcea, Tudorie şi Tade.

450.000 de euro e cota de piaţă a lui Carp
21 de ani are Carp
20 de meciuri a bifat Carp la CFR în sezonul trecut

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top