Sport

Astra – ASA Târgu Mureş 1-5

Recital de goluri oferit de echipa condusă de Vasile Miriuță pe același teren unde anul trecut a pierdut campionatul.

images

Derby-ul etapei a doua s-a diputat la Giurgiu, pe stadionul “Marin Anastasovici” intre echipa din localitate, Astra şi vicecampioana României, ASA.

Formaţia antrenată de Șumudică venise după victoria din preliminariile Europa League contra scoţienilor de la Inverness, dar ambele sufereau pentru puncte după remizele din prima etapă.

În minutul 7, Gabi Mureşan a fost cel care a deschis festinul golurilor, urmat la cinci minute distanţă de Jazvici, care a profitat de greşeala lui Silviu Lung şi a marcat fără probleme în poarta goală.

Budescu a readus-o pe Astra în joc în minutul 25 cu un şut de la 25 de metri.

Cu cinci minute înainte de pauză, acelaşi Jazvici a făcut dubla. În minutul 77, Axente şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, pentru că Manolov să închidă tabela la 5-1 pentru vicecampioni.

Etapa viitoare, ASA va întâlni pe teren propriu pe Concordia Chiajna, pe când Astra nu va avea un meci deloc uşor pe terenul lui CSU Craiova.

“Ar trebui să ne fie ruşine la toţi, nu e normal să ne comportăm aşa. Să crezi că dacă ai câştigat la Inverness nu îţi mai stă nimeni în cale. Am avut şi probleme de lot, suntem 18 toţi jucătorii, n-avem atacant, trebuie să trag de Budescu şi Teixeira să joace din două în două zile. Drumul ăsta ne-a consumat, dar nu ne scuză cu nimic, nu trebuia să ne comport în halul ăsta”, a spus Șumudică la DolceSport.

“Un rezultat foarte bun, băieții au făcut o partidă perfectă. Sper să o ținem așa în continuare. Le-am spus să fie cei mai buni prieteni între ei și că formează o echipă formidabilă.

Așa vom juca tot timpul, agresiv. Nu ne gândim la Saint Etienne, ne gândim la următorul meci, cel cu Chiajna. N’Doye are entorsă la genunchi, de aceea n-a jucat. Avem nevoie de el în următoarele meciuri”, a declarat Vasile Miriuță pentru DolceSport.

Foto: mondonews.ro, româniatv.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top