Sport

Victorii româneşti în preliminariile Europa League

Joi seara a venit rândul Astrei şi a celor de la ASA Târgu Mureş să-şi încerce norocul în Europa. Echipa lui Șumudică a învins cu 2-1 şi s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, pe când târg mureşenii deşi au învins cu acelaşi scor în Franţa, rămân doar cu o victorie de moral.

astra_west_ham2

Giurgiuvenii s-au calificat în play-off-ul Europa League, după 2-1 acasă şi egalul, 2-2, din tur.

Meciul a început cu emoţii, cu doar trei minute de la startul partidei, englezii au deschis scorul prin Lancini, cu un şut din interiorul careului.

Slaven Bilic a folosit echipa de rezervă, primul 11 obişnuit urmând să fie utilizat în prima etapă din Premier League.

Replica giurgiuvenilor a venit în minutul 33, prin Budescu, care a marcat fără emoţii de la 30 de metri. Trei minute mai târziu, acelaşi Budescu a înscris dubla, din pasa lui De Amorim.

Meciul a fost încheiat practic din prima repriză, iar Astra merge mai departe alături de Steaua, în play-off-ul Europa League.

“Nu am fost eu eroul. Toţi suntem eroi. West Ham de acum este peste echipa Lyon-ului pe care am eliminat-o data trecută. Nu îmi doresc un adversar anume, ci doar să ajungem în grupele Europa League”, a declarat Constantin Budescu la DigiSport.

evz.ro

De cealaltă parte, ASA Târgu Mureş a reuşit să se impună în deplasarea din Franţa, contra celor de la Saint Etienne, dar fără succes însă. Înfrângerea la scor de neprezentare din tur a costat-o scump.

Golurile lui Pedro şi Gonzalez nu au fost suficiente pentru o calificare istorică, iar visul european al târg mureşenilor s-a încheiat.

Foto: evz.ro, mondonews.ro

 

 

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top