Sport

Pericol pentru Steaua – suporterii lui Partizan

Steaua va juca astă seară, de la 21.30, manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

În turul de pe Arena Naţională, meciul s-a încheiat 1-1, iar teoretic, şansele de calificare rămân egale pentru ambele formaţii.

Red Star fans light flares during a game against Partizan in Belgrade

Un avantaj major, însă, îl poate avea campioana Serbiei. Cel de-al doisprezecelea jucător, cum a fost numit publicul, reprezintă un atu pentru sârbi.

Galeria sarbă este recunoscută drept una din cele mai fanatice şi gălăgioase galerii din lume. Susţinerea “grobarilor” pentru echipă este necondiţionată, iar asta se vede la fiecare meci.

Încă din prima zi, fanii au luat cu asalt casele de bilete şi au achiziționat 9000 de bilete, iar cel mai probabil, partida se va disputa cu casele închise, informează gsp.ro.

Steliştii nu par speriaţi de atmosfera ce îi aşteaptă pe Stadionul Partizana. Sunt de părere că scandările fanilor adverși îi vor motiva şi îi vor ambiţiona şi mai mult.

“Am tot auzit de suporterii lor în ultima vreme, dar ce să facă suporterii? Am mai jucat şi la Liverpool, şi la Varşovia. Suporterii pot fi o presiune şi pentru ei şi un avantaj pentru noi, nu neapărat un dezavantaj”, a spus preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, informează Mediafax.ro.

Foto: digisport.ro, mjjcommunity.com

 

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top