Sport

Victorie la debut pentru Cristiano Bergodi

rap2În fața a 6000 de spectatori, luni seară pe stadionul din Giulești, Rapid a învins cu 1-0 pe Concordia Chiajna.

După demiterea lui Pustai de etapa trecută, iată, că noul antrenor al grupării vișinii, Cristiano Bergodi, și-a început cu dreptul al doilea stagiu de antrenorat în Giulești. El i-a mai condus de pe bancă pe alb-vișinii și în sezonul 2007-2008, când nu a pierdut niciun meci, înregistrând 5 victorii și 4 rezultate de egalitate.

Cu sete de puncte și dornici de luptă, Rapidul a început în forță și a avut prima ocazie în minutul 3, când Daniel Niculae a trimis pe lângă poartă din șase metri. Același Niculae a ratat șapte minute mai târziu o nouă ocazie, a tras peste din nouă metri. A reușit să-și spele din păcate prin pasa de gol pentru Gecov, care a înscris sub privirile fericite ale fanilor.

Cu victoria din seara asta, Rapidul rămâne în zona roșie a clasamentului, dar se apropie la patru puncte de primul loc salvabil.

“E și meritul lui Cristi Pustai pentru punctele astea. A muncit bine aici, a făcut o treabă bună. Echipa e bună, doar că nu avea încredere. M-am simțit extraordinar în fața suporterilor, a fost incredibil pentru mine că mi-au strigat numele, ceva cu totul senzațional! Sper să o ținem tot așa, să ne vedem de treabă și să îi ținem pe băieți concentrați pentru meciurile care urmează!”, a spus Bergodi la finalul meciului, conform sport.ro.

Echipele de start:

Rapid: Buchta – Săpunaru, Sapina, Cmovs, Josl – Garai – E. Oriol, Gecov, R. Alves (Coimbra ’66), Meulens (Pancu ’75) – D. Niculae.

Concordia Chiajna: Râmniceanu – Vagner (Pena ’78), Maftei, R. Martins, Bucurică – Bruno Madeira, Boldrin – Grigorie (Lovin ’22), Purece, Serediuc (Florea ’61) – Dina.

Foto: Dolce Sport.ro,sptfm.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top