Sport

Steaua și ASA își pun singure piedici

steaua1Întâlnirea dintre Steaua și Oțelul Galați din această seară de pe Național Arena a produs surpriza etapei. Dacă prin prisma clasamentului, Steaua lui Gâlcă era clar favorită, iată că jucătorii de pe malul Dunării nu s-au lăsat intimidați de măreția adversarului.

Latovlevici a fost cel care a deschis scorul, doar că în propria poartă din centrarea lui Cernat. Înainte de pauză, Hamroun face 2-0 din centrarea lui Popescu.

În minutul 77, Țucudean reduce din diferență cu ajutorul lui Nicușor Stanciu. Steliștii puteau pleca cu un punct din întâlnirea cu oțelarii, dacă Rusescu nu rata penalty-ul scos de Chipciu.

steaua2

Au avut loc și două faze controversate, prima în minutul 26 când arbitrul Robert Dumitru nu a acordat lovitură de pedeapsă la faultul lui Popescu asupra lui Prepeliță și cealaltă în minutul 67 când hențul făcut de Murgoci trece neobservat de central.

Meciul se încheie 2-1 pentru Oțelul, iar steliștii pierd șansa de a se distanța, din nou, la patru puncte de următoarea clasată, ASA Târgu Mureș. Și târg-muresenii au ratat ocazia de a trece în vârful clasamentului, după egalul, 2-2, de pe terenul CFR-ului.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top