Sport

Seară de vis în Champions League

b1Marți seară s-a disputat returul sferturilor de finală din Champions League și, astfel, s-au aflat primele semifinaliste UCL din actualul sezon: Bayern Munchen și Barcelona.

A fost o seară plină de goluri, adrenalină, multă poftă de joc și spectacol.

“Ştiu că la un club ca Bayern nu e suficient să iei Cupa şi Campionatul. Ne dorim o calificare”, spunea Pep Guardiola înaintea partidei și, iată, că elevii săi i-au îndeplinit dorința.

În partida disputată de Bayern și Porto a fost o adevărată ploaie de goluri. Bayern s-a răzbunat după înfrângerea din tur și a reușit să întoarcă rezultatul de la 3-1.

b2Marcatorii care au scris istorie sunt: Thiago, Boateng, Lewandowski (a marcat o dublă), Muller, Xabi Alonso. Golul de onoare al oaspeților a fost marcat de Jackson Martinez în minutul 73.

De cealaltă parte, pe Camp Nou, Barcelona a învins-o fără emoții pe PSG, cu 2-0, după ce săptămâna trecută s-a impus la Paris cu 3-1. Ambele goluri au fost înscrise de Neymar.

Bayern și Barcelona se califică în semifinalele UCL cu scorurile generale de 7-4, respectiv 5-1.

Mâine seară vor avea loc celelalte două meciuri ce le vor avea drept protagoniste pe Monaco-Juventus și Real Madrid-Atletico Madrid.

 

Foto: știridesport.ro, sport.ro, știridesport.ro

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top