Sport

Veşti bune pentru suporterii Echipei de Fotbal a României

După ce în urmă cu două zile UEFA a decis să retragă suspendarea României de a juca fără spectatori partida cu Finlanda, FRF a aplicat o tactică de ultim moment pentru a atrage suporterii la meci.

5613c10f72e2f.r_1444218183821.0-75-800-502

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a declarat la conferinţa de presă de ieri că preţul oricărui bilet, indiferent de zona de poziţionare de pe stadion va fi unic de 20 de lei. Excepţie face zona VIP şi se va merge pe principiul primul venit, primul servit.

În urmă cu o săptămână, site-ul FRF a realizat o campanie numită ”Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată” prin care orice susţinător al Echipei Naționale putea să-şi comande un bilet virtual simbolic.

Aşadar, odată cu decizia UEFA de a retrage suspendarea, conducea FRF a decis să transforme biletele virtuale în bilete reale. Toţi cei care şi-au comandat bilete vor primi unele reale fără să plătească niciun ban şi vor sta la tribuna a doua.

Proiectul “Arena Fanilor” are menirea să producă o legătură între fani şi Naţională.

În plus, site-ul Federaţiei a anunţat astăzi că fanii care vor să-şi achiziţioneze bilete sunt aşteptaţi la casele de la Arena Naţională, care vor fi deschise până la startul meciului. Una din casele de pe bulevardul Basarabia va avea program non-stop până la ora disputării partidei!

O altă veste bună pentru fanii Naţionalei vine din partea Ministerului Transporturilor şi Metrorex, care vin în sprijinul suporterilor, prelungind programul metroului până la ora 1.

România va întâlni Reprezentativa Finlandei, joi seară pe Arena Naţională în penultimul meci al grupei F de calificare la Campionatul European de anul viitor din Franţa.

Foto: dolcesport.ro, ziartop.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top