Sport

Peste 50.000 de suporteri sunt aşteptaţi la România-Finlanda

România va întâlni Finlanda în această seară, pe Arena Natională, în penultimul meci al grupei F, în preliminariile EURO 2016.

digi

Peste 50.000 de spectatori sunt aşteptaţi pe pe Arena Naţională, conform ultimelor informaţii de pe site-ul sport.ro.

Astăzi au fost puse în vânzare şi cele 4.300 de bilete virtuale nerevendicate de fanii din Arena Virtuală. Aşadar, meciul decisiv de astăzi poate produce cea mai mare audienţă de pe Naţional Arena. Recordul a fost stabilit în anul 2012, la partida Romania-Olanda când au fost prezenţi 53.329 de spectatori.

“Toată România e cu voi!” este mesajul pe care fotbaliştii antrenaţi de Anghel Iordanescu îl vor găsi în vestiar.

Pereții vestiarului au fost tapetați cu fotografiile a zeci de mii de suporteri, fotografii care apar și pe tricourile pe care jucătorii le-au primit din partea federației, într-o campanie unică până acum în fotbalul românesc, informează digisport.

Porţile celui mai mare stadion al ţării se vor deschide cu o jumătate de oră mai devreme decât fusese anunţat iniţial, pentru a se evita aglomeraţia. Aşa că fanii sunt aşteptaţi de la ora 19, în loc de 19.30.

Ministerul Transporturilor şi Metrorex au anunţat că metroul va fi prelungit până la ora 1.

Romania-Finlanda se joacă astăzi, de la 21.45 pe Arena Naţională, în ultimul meci pe care Naţionala României îl va disputa pe teren propriu în această campanie de calificare la Campionatul European din Franţa.

Foto: digisport.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top