Muzică

Drake devine primul artist care depășește 50 de milioane de fluxuri pe Spotify

Superstarul muzicii hip-hop, Drake, reușește să facă istorie în industria muzicală internațională devenind primul artist care depășește bariera de 50 de milioane de fluxuri pe platforma de streaming  Spotify.

Anumite rapoarte neconfirmate legate de ultima realizare a artistului au apărut în weekend când însuși Drake a distribuit o postare pe instagram stories legată de ultima sa reușită. Astăzi știrea s-a confirmat în momentul în care Spotify a decis să facă publică postarea.

Această reușită nu e neapărat o surpriză pentru Drake. Artistul a dominat în repetate rânduri listele de streaming  de sfârșit de an prin popularitatea hit-urilor sale precum: One Dance, Hotline Bling și In My Feelings în timp ce God Plan, piesă lansată în anul 2018 a depășit peste 1,67 miliarde de accesări doar pe Spotify.

Artistul în vârstă de doar 34 de ani a mai reușit performanța de a termina ultimul deceniu ca fiind cel mai ascultat artist cu peste 28 de miliarde de stream-uri, învingând astfel artiști precum: Ed Sheeran, Post Malone, Ariana Grande și Eminem pentru acest titlu.

Deși a atins aceste performanțe, Drake nu va sta degeaba nici în 2021 urmând ca artistul să își lanseze noul album ,,Certified Lover Boy” la sfârșitul acestei luni.

Sursă foto: pitchfork.com

Drake devine primul artist care depășește 50 de milioane de fluxuri pe Spotify

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top