Externe

Tren deraiat în Philadelphia

Trenul Amtrak a deraiat, astăzi, în Philadelphia. În urma deraierii trenului 6 persoane au fost ucise și mai multe au fost rănite.

În tren se aflau 243 de persoane, dinte care 65 de persoane au fost transportate la spital, 6 dintre acestea fiind în stare grava.

tren deraiat

Primarul Philadelphiei a declarat ca nu a văzut în viata lui un asemenea dezastru: ”It is an absolute disastrous mess. I have never seen anything like this in my life.”

Echipa de intervenție s-a deplasat la locul accidentului având în dotare lanterne și scări. Aceștia au scos pasagerii răniți și confuzi din tren.

Trenul a avut cel putin 7 vagoane care în urma accidentului au fost separate de locomotivă. Șase vagoane au fost răsturnate, dintre care cel puțin unul a fost grav distrus, pompierii fiind nevoiți să recurgă la echipamente speciale de descarcerare pentru a scoate răniții.

Compania Amtrak a identificat trenul ca fiind Regiunea Nord-Est 188 și a declarat ca în tren se aflau 238 de persoane dintre care 5 membrii ai echipajului.

Persoanele rănite au fost luate de la fața accidentului și duse cu ambulanțele la spital.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top