Cariere de succes

The Guys, mens sana in corpore sano!

The Guys. Așa își spun cei doi tineri care în urmă cu doar câțiva ani și-au unit forțele pentru a  construi împreună o comunitate care cuprinde idealuri și concepte de viață exclusiv sănătoase.

Îi urmăresc de ceva vreme pe rețelele de socializare unde activitatea lor este consistentă și foarte vizibilă. Cei doi au grijă ca vigoarea cu care sunt înzestrați să atragă de partea lor și alte caractere asemănătoare care caută soluția ideală pentru a atinge acel echilibru, nu doar cu sinele, ci și cu mediul imediat înconjurător. În cele ce urmează, pentru cei care nu au avut plăcerea întâlnirii cu Mircea Vlad și Bogdan Pleșa, vom intra împreună în universul lor dinamic, liber și întotdeauna conectat la o sursă de energie pozitivă.

S-a născut la 14 ianuarie 1993, la Buzău, și a absolvit Liceul ”Bogdan Petriceicu-Hașdeu” din aceeași localitate, Mircea hotărând apoi că următorul pas care trebuie făcut este înscrierea în învățământul superior.  O facultate oarecare spune el, pentru că decizia nu a fost urmare a vreunui proces de selecție minuțios elaborat. A considerat așadar eficientă o alegere aleatorie, drept pentru care procesul s-a concretizat rapid, prin depunerea dosarului la Facultatea de Administrație și Afaceri, din cadrul Universității București. Urma deci, relocarea în capitală și odată cu acest lucru, o traiectorie ascendentă în cariera de dansator la care tânărul adolescent visa.  Lucru care desigur s-a și intâmplat în foarte scurt timp pentru că dansul a fost o pasiune pe care Mircea și-a dezvoltat-o încă din anii de liceu, alături de trupa ”X-ite”.  Așadar, metropola dâmbovițeană a fost poarta spre cariera de succes de care se bucura la acea vreme cel care devenise între timp un favorit al trupelor de dans prezente in evoluțiile artistice ale interpreților și trupelor în vogă.

Anii 2016 și 2017 au avut un impact major în cariera perseverentului dansator, odată ce a înțeles că nevoia de aliniere la trendurile internaționale nu este doar un moft, ci o adevărată necesitate. Astfel că, în două rânduri, zborul peste ocean în California, la Los Angeles, a fost doar o simplă formalitate pentru a ajunge să lucreze cu nume importante ale scenei americane de dans: Matt Steffanina, Diana Matos, Brian Friedman, Sean Lew.  Acesta este momentul când dansul nu a mai fost pentru Mircea doar o simplă pasiune, ci a dobîndit caracter profesionist.

Numele lui s-a legat încă din 2014 de cel al Alexandrei Stan, alături de care are ca dansator, încă de atunci una dintre cele mai frumoase și lungi colaborări. Împreună au descoperit lumea și au susținut concerte atât în îndepărtatele țări asiatice, Japonia, India, Azerbaidjan, Mongolia, cât și în țări europene, Turcia, Norvegia, etc.   La show-ul din noaptea de revelion dintre ani 2019-2020, pe care l-au pregătit în Egipt, s-a alăturat Bogdan, acesta având astfel prima apariție în fața publicului, în postura de dansator.

Destinul, spune Mircea, i l-a scos în cale și pe Bogdan, odată ce a cunoscut-o pe Cătălina, cea care urmează a-i fi soție. Și-au dorit de mai multe ori să oficializeze prin căsătorie frumoasa lor poveste, dar restricțiile impuse de pandemia de COVID-19 au amânat birocraticul demers. Așadar, prietenul cel mai bun al viitoarei sale soții, i-a devenit nu doar un partener de încredere ci și cel mai bun prieten. Astfel, s-a legat între cei doi o relație pe care o consideră indestructibilă, intersecția mecanismelor de gândire și dorințe de viață cel puțin asemănătoare, fiind baza acesteia.

Cel mai probabil, nu vom ști niciodată cum ar fi evoluat cariera de ”fost-viitor” fotbalist la care se gândea Bogdan încă din copilărie. Tot de atunci, încărcat cu energie, s-a alăturat lumii sportului de performanță, atletismul și fotbalul aflându-se pe lista de preferințe.  S-a născut la București, la 30 iulie 1993, a copilărit pe lângă Grădina Cișmigiu iar primele clase le-a urmat la Școala nr. 118 ” Vasile Alecsandri”, apoi Școala Centrală. După liceu s-a înscris la Univeristatea Națională de Educație Fizică și Sport, convins fiind că acesta este drumul de urmat spre o carieră profesională sportivă.

Viitorul le-a rezervat celor doi căteva surprize și lucrurile s-au întâmplat în beneficiul a ceea ce urmau să infăptuiască împreună. Amândoi sunt de acord asupra unui lucru esențial: că întâlnirea lor le-a schimbat nu doar traseul propriilor vieți, ci și evoluția profesională.

Atestatele pe care le-au obținut în anii următori s-au constituit într-o încununare a activității lor de până atunci și nu și-au pus nici o clipă problema că ar fi supraspecializați în activitățile lor, odată cu dobândirea de noi cunoștințe. Nutriție, yoga, secretele spiritualității, exerciții de mișcare executate sub genericul ”animal flow” inspirat din regnul animal, fitness etc., sunt doar câteva dintre domeniile pe care cei doi le-au abordat pentru dezvoltarea personală și a conceptului pe care l-au gândit împreună despre care continuă să descopere noi și interesante teme.

Odată ce răspunsul la întrebarea  (pe care Mircea i-a adresat-o le un moment dat lui Bogdan), ”ce facem cu corpurile noastre?”, a fost ”The Guys”, cei doi pornesc în aventura vieții lor având grijă ca toate cunoștințele dobândite pe parcursul instruirii, să fie împărtășite celor care își doresc o viață activă, echilibrată, sănătoasă, cu principii corecte de well-being, nu doar studiate ci și verificate în experiențe proprii.

În prezent activitatea ”The Guys” se împarte între sala de sport, bucătăria unde dezvoltă concepte culinare adaptate propriilor nevoi,  și activitățile în aer liber pe care cei doi le programează alături de membrii comunității lor aflată în plină dezvoltare și de terți parteneri într-ale nutriției, asanelor yoghine, terapiilor alternative etc.   Destul de des spun ei, dovadă stau fotografiile și story-urile postate pe facebook și instagram dar nu numai. Tonusul extraordinar și încărcătura vitală, ambiția, energia și dinamica pe care băieții le afișează, sunt dovezi și mai importante ale vieții lor complet lipsite de sedentarism și de alte activități care le-ar putea afecta negativ acțiunile, viața și sănătatea.

Și-au proiectat perspectiva viitorului împreună. Formula ”The Guys” are în plan crearea unei comunități de cel puțin un milion de membrii și înființarea unui centru wellness condus după principiile de viață ale celor doi parteneri. Nu mai puțin interesantă este și ideea la care băieții se gândesc în ultima vreme: aceea a unei posibile relocări la Cluj-Napoca, oraș cu recent descoperitul hiper-magnetism, unde densitatea populației tinde să atingă cote nemaiîntâlnite pe cele două maluri ale Someșului.

Într-o societate în care problemele de sănătate devin din ce în ce mai acute, o astfel de activitate merită toată atenția. Eforturile celor care nu se aliniază conceptelor (de cele mai multe ori, nocive), societății de consum, sunt fără îndoială considerabile, demne de toată lauda și totodată de urmărit îndeaproape.  A adopta un stil de viață simplu, echilibrat, bazat pe principii clare și deloc sofisticate, este o provocare a lumii în care trăim. Obiectivul băieților de la ”The Guys” nu este acela de a schimba lumea, ci de a clădi calea spre conștientizare a celor înspre care își îndreaptă acțiunile, că schimbarea regimului de viață este spre beneficiul tuturor, de la nivel de individ la cel al întregii societăți.

O recomandare acum la final: abordați-i pe băieții de la ”The guys”, pe Facebook sau pe Instagram (theguys.ro), vă vor răspunde negreșit, și în afară faptului că veți fi bine informați cu privire la chestiunile pe care le aveți de discutat, veți găsi parteneri de dialog cu un vibe neașteptat și molipsitor. Umorul, vă asigur, nu le lipsește! Las aici un link drept dovadă, chiar dacă mijlocul verii în care ne aflăm ne trimite undeva pe plaja de la malul mării:

https://www.youtube.com/watch?v=hZq4lKEFq2w

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/theguys2

 

 

 

 

The Guys, mens sana in corpore sano!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top