Entertainment

Mara Bănică, însărcinată!

Cunoscuta jurnalistă este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Mara Bănică a făcut astăzi marele anunt, pe pagina sa de Facebook: ”Vestea cea mare este faptul ca eu și soțul meu vom deveni părinți, undeva peste cinci luni. O să avem șansa să povestim din toamnă despre asta, pe îndelete! Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de mine.”

Jurnalista s-a căsătorit pe 21 iunie 2021 cu bărbatul pe care-l iubește de aprope trei ani. Jurnalista încearcă să-i păstreze identitatea șotului necunoscută din simplul motiv că el nu vrea să devină o persoană publică. ”Soțul meu nu este persoană publică și consideră că în familia noastră ajunge să fiu eu cea cunoscută. Așa că, soție ascultătoare, mă supun. Nu vreau să îl arăt deloc. Suntem de un an și ceva împreună. E o relație frumoasă, este un om cu care mă potrivesc și cu care mă înțeleg foarte bine”, preciza Mara, anul trecut.

Pe lângă această veste minunată, ce-i face fericiți pe proaspeții căsătoriți, Mara Bănică a explicat scurt și la obiect lipsa ei de pe micile ecrane: ”Știu că vă sunt datoare cu o serie de răspunsuri legate de “dispariția” mea de pe micul ecran. Am tot amânat acest moment, dintr-un motiv extrem de simplu, veți vedea. În primul rând, nu mai am o legatură contractuala cu trustul Intact, implicit cu Antena 1. După 12 ani de colaborare chiar simți nevoia de o schimbare!”

Mara Bănică a debutat în televiziune ca reporter, a fost corespondent de război în Irak și Afghanistan dar a făcut și presă scrisă pentru publicația Ziua. Aceasta a devenit celebră datorită stilului categoric și acid prin care-și exprima opiniile în emisiunile de tip cancan la care participa.

Sursa foto: Facebook

Mara Bănică, însărcinată!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top