Cultural

Team Work dă startul la mișcare prin a II-a ediție Sport Quest

1Sâmbătă, 9 mai 2015, în intervalul orar 12:00 – 14:00, va avea loc cea de-a doua ediție a evenimentului „Sport Quest”, în Parcul Tineretului din București. Organizat de Asociația Team Work cu sprijinul Alpha Bank, acesta își propune să reunească tineri pasionați de sport, ce vor porni într-o aventură care combină spiritul de echipă cu mișcarea în aer liber.

La eveniment sunt așteptați aproximativ 100 de participanți, care vor lucra alături de coechipieri, concurând cu celelalte echipe, pentru a trece cu succes prin diverse probe sportive. Aceștia trebuie să rezolve indiciile care îi vor conduce către următorul punct. Pe parcursul traseului, participanții vor avea de rezolvat șapte sporturi diferite. După ce o probă va fi efectuată cu succes, echipa va primi indiciul către punctul următor. Primele trei echipe care trec linia de Finish după parcurgerea corectă a traseului, vor fi premiate în funcție de locul obținut. Concurenții vor avea parte de multă distracție, o porție de mișcare în aer liber, dar și de premii cu articole sportive.

Participarea la eveniment se realizează prin intermediul completării formularelor online, disponibile pe blogul Team Work.

Asociația Team Work este o organizație non-guvernamentală și non-profit pentru tineri, axată pe învățare prin scriere de proiect și lucru în echipă. Misiunea noastră este facilitarea acumulării de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii prin valorificarea practică a cunoştinţelor teoretice ale studenţilor.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top